ترشی و مربا

آموزش تهیه انواع ترشی و مربا

ترشی و مربا

آموزش تهیه انواع ترشی و مربا

  • ۰
  • ۰

خیارشور یکی از دسرهای اصلی در سفره های ایرانیان است علاوه بر این برای تزیین غذاها نیز از خیارشور استفاده می شود. مفید یا مضر بودن خیارشور بستگی به روش تهیه آن دارد و بهترین نوع خیارشور، خیارشور سنتی است که در منزل تهیه میشود. به همین منظور تصمیم گرفتیم تا در این مقاله طرز تهیه خیارشور را به شما آموزش دهیم که بعد از  یک روزقابل استفاده است.

Ø®Û?ارشÙ?ر

بیش از صد دستور تهیه برای خیارشور وجود دارد که هر کدام از آنها مزیت ها و معایب خاص خودشان را دارند. در این مطلب ما با استفاده از تجربه یکی از بهترین سرآشپزهای دنیا، شما را با یک طرز تهیه بی نقص آشنا می کنیم.

مواد لازم:

  • آب 1 پیمانه
  • سرکه یک سوم پیمانه
  • شکر یک سوم پیمانه (اختیاری)
  • خیار زمینی ورقه شده 2 پیمانه
  • نمک 1 الی 2 قاشق چای خوری
  • پیاز یا پیازچه خرد شده نصف پیمانه
  • سبزیجات معطر به مقدار لازم (اختیاری)

طرز تهیه:

...

اطلاعات بیشتر را در لینک اصلی زیر بخوانید:

آموزش تصویری طرز تهیه خیارشور فوق العاده خوشمزه در یک روز

  • ۹۸/۰۶/۱۳
  • نگار موسوی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی