ترشی و مربا

آموزش تهیه انواع ترشی و مربا

ترشی و مربا

آموزش تهیه انواع ترشی و مربا

  • ۰
  • ۰

نکته ای که باید هنگام مصرف انواع ترشی باید رعایت کرد این است که هیچ گاه با معده خالی ترشی مصرف نکنید البته برای افرادی که ناراحتی معده دارند مصرف ترشی توصیه نمی شود. در این مقاله نحوه درست کردن ترشی بادمجان با روغن زیتون را به شما اموزش خواهیم داد.

ترشÛ? بادÙ?جاÙ?

این دستور یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین دستور تهیه ترشی بادمجان است که در تهیه آن از روغن زیتون استفاده می شود و نتیجه چند سال تجربه می باشد.

مواد لازم:

  • بادمجان متوسط 4 الی 5 عدد
  • نمک 2 قاشق غذاخوری
  • جعفری تازه خرد شده 3 قاشق غذاخوری یا 1 قاشق غذا خوری جعفری خشک شده
  • ریحان تازه خرد شده 2 قاشق غذا خوری یا 1 قاشق غذاخوری ریحان خشک شده
  • فلفل قرمز تند یا شیرین یک چهارم پیمانه
  • سیر رنده شده 4 حبه
  • سرکه سیب یا سرکه سفید 1 پیمانه
  • آب 2 پیمانه
  • روغن زیتون 1 الی 2 پیمانه

طرز تهیه:

  1. پوست بادمجان ها را بگیرید انتهای بادمجان ها را جدا کنید
  2. سپس بادمجان ها را به صورت ورقه های نازک برش بزنید
  3. روی بادمجان ها مقداری نمک بپاشید و خوب ورقه ها را به نمک آغشته کنید.

... 

برای مطالعه ادامه متن بر روی لینک اصلی زیر کلیک کنید:

آموزش تصویری طرز تهیه ترشی بادمجان با روغن زیتون

  • ۹۸/۰۶/۱۳
  • نگار موسوی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی