ترشی و مربا

آموزش تهیه انواع ترشی و مربا

ترشی و مربا

آموزش تهیه انواع ترشی و مربا

  • ۰
  • ۰

خوردن ترشی همراه با غذا باعث افزایش اشتها و در نتیجه باعث چاق شدن افراد می گردد. پس افراد لاغری که بدنبال پیدا کردن راهکاری برای تپل شدن هستند مصرف ترشی همراه با غذا گزینه مناسبی است. در ادامه شما را با نحوه درست کردن ترشی بامیه آشنا می کنیم.

ترشÛ? باÙ?Û?Ù?

  • زمان آماده سازی 30 دقیقه
  • زمان پخت 25 دقیقه

مواد لازم:

  • بامیه تازه 700 گرم
  • سیر پوست گرفته 4 حبه
  • لیمو تازه
  • سرکه 2 پیمانه
  • آب 2 پیمانه
  • نمک 3 قاشق غذاخوری
  • شکر 1 قاشق غذاخوری
  • دانه خردل 2 قاشق غذاخوری
  • تخم گشنیز 1 قاشق غذاخوری
  • پودر فلفل قرمز نصف قاشق غذاخوری
  • تخم رازیانه 1 قاشق غذاخوری
  • تخم کرفس 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه 1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

یک قابلمه پر از آب را روی شعله بگذارید تا به جوش آید کف قابلمه یک توری فلزی قرار دهید تا کف شیشه ها با کف قابلمه تماس نداشته باشد سپس شیشه های خالی را درون آب جوش قرار دهید و به مدت 10 دقیقه بجوشانید.

...

برای مطالعه ادامه متن به لینک اصلی زیر رجوع نمایید:

آموزش تصویری طرز تهیه ترشی بامیه فوق العاده خوشمزه و ساده

  • ۹۸/۰۶/۱۳
  • نگار موسوی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی